do you want it, how bad do you want it? do you need it, how bad do you need it?

Skrivet den 2013-08-21 klockan 13:38:00
 
 
 
Bästa medicin jag någonsin fått för att bli frisk, är att lyssna på musik med tuggmotstånd som jag hittat genom olika musikrecensioner jag läst och fastnat för tillslut. Låtar som egentligen inte tilltalar dig från början, men när du hört dem några gånger upptäcker man det fina, du lär dig att älska dem. 
Många av mina favoriter är endast favoriter för att jag en gång laddat ner dem till min mp3 utan att riktigt lyssna på dem mer än ett par sekunder, jag kan ju lyssna på dem i mp3 och bestämma mig då om låten var fin eller ej. Och när jag sitter där och färdas genom solnedgången påväg till Paris, och låten plötsligt dyker upp i lurarna så får man en så himla fin känsla att det blir förknippat med den nya trudellutten, för alltid och för evigt.  
 
Musik med tuggmotstånd är de som ofta är lite speciellt utformade, inte det som du eller någon annan förväntar sig att du ska lyssna på. När man tuggat ett tag kan en äntligen känna att det faktiskt smakar riktigt gott. 
Och kanske de som står sig längst också dessutom, om de har turen att bli upptäckta. 
 
 
Dessutom glömmer jag pizzor i ungen och förbereder mig på att kolla på twin peaks, något jag kommer att göra alldeles för länge... Dekorerar väggar och skrivblock med roliga figurer jag klistrat ihop av mina tusentals små tidningsurklipp och med vackra och viktiga citat. Kan ägna mig hur länge som helst med att fylla hela rummet upp till taket med urklipp. Det är ganska trivsamt att vara sjuk en dag ibland. 
 
 
 Fotografier tagna på resan hem från Paris. Kameran fotade. 
 

Kommentarer
Postat av: Miranda

Twin peaks <3 Jag älskar också låtar med tuggmotstånd. Fast de är inte lika bra som de självklara favoriterna. Du är så vacker Siri!

Svar: Ohja, twin peaks... Låtarna med tuggmotstånd är liksom mer speciella, men man kan inte alltid njuta av de lika mycket som man gör av favoriterna. Det är väl därför de kallas favoriter, i suppose! Tack! <3 så underbar du är Miranda, kramkram!
Siri Andersdotter

2013-08-21 @ 14:51:56
URL: http://ovanligflicka.blogg.se
Postat av: Olivia

Jätte fin blogg, jätte fina bilder och jätte fin kommentar som du skickade till mig. Jag håller med dig till 100 och jag tackar och bockar! Du är en himla härlig en! :) <3

2013-08-21 @ 17:34:08
URL: http://sammels.blogg.se/
Postat av: ♫♪ sandra

gillar bilderna!

2013-08-21 @ 23:36:41
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: