januaari började året, februari kom näst, mars april hade knopp i håret, maj och juni blommade mest

Skrivet den 2013-08-19 klockan 16:38:00
 

 

För en liten tid sedan, i slutet av våren så tillverkade jag en kalender för 13 månader framåt, med hjälp av lite olika mönstrade papper från t.ex. panduro eller tiger, sevetter går också bra, tuschpennor, limstift, enfärgade papper att ha som underlag, en spiral i plast (funkar utmärkt att bara hålslå istället) och 13 stycken utskrivna papper med en ruta för varje dag i månaden. Och självklart också en sax!

 

 
 

Augusti är min favorit. Min absolutaste favorit. Så då passade det ju bra att jag visade detta nu när det fortfarande är augusti och jag får ha mitt fantastiska kalenderuppslag uppe lite till innan det ska bläddras vidare.

 
 
 
 
 
April, Februari och Juli är inte så dumma de heller. Mars och Maj gillas också av mig skarpt. Kanskeför att det är dessa som är färdiga. December, Januari, och ev. några fler är inte klara ännu, förhoppningsvis blir de det iallafall innan tiden hinner ikapp!
 
 
 

Det smarta med det här är att nästa år behöver man nödvändigtvis inte göra en ny, det är bara att klistra in nya månadstabeller som jag skriver ut, och skriver de nya datumen i varje ruta. Så den här kan nog hänga med en tid. Enastående.

 
 
 
Så här hänger den nu i en tunn lila tråd som alltid vill gå sönder på en spik bland mina andra väggprydnader. 
Sånthär är mycket användbart. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelina

fantastiskt! detta ska jag definitivt göra inför nästa år!

2013-08-22 @ 21:01:54
URL: http://evelinamarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: