I killed my darlings

Skrivet den 2013-12-18 klockan 23:53:47
 
Det här är mitt lilla bidrag till Fredrikas sypeppsutmaning (sypeppen är förresten världens bästa grej för er som inte visste det. Läs om det här) där man skulle färdigställa ett UFO (unfinished object)  tills idag. Ungefär alla mina syprojekt är UFO:n så det var ju inte så svårt... Det här skulle bli min fösta motveckade kjol i tunt vinlila ulltyg, eftersom bomullskjolar är lite kalla när det är vintertider. 
 
. När jag hade kommit så långt att jag skulle sy ihop fram och bak stycket kom jag på att jag egentligen hade velat ha fickor. Egentligen var jag för lat för att göra det, men jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde det. När jag var klar och insåg jag att jag mätt ut alldeles för mycket sömnsmån och att kjolen var liiiiiiiite för stor. 
 
Så I killed my darlings. Och storleken blev perfekt när de var bortklippta. De såg inte glada ut när jag dokumenterade deras sista sekunder i livet. Inte alls.
 
 
Man kunde skymta det fina fodret ibland.
 
 
Men det blev ju bra ändå. Nu är jag åtminstonde bättre på att göra fickor. Bara att sy i en knapp medans jag ser på godnattsaga. (har fastnat i downton abbey beroendet).
Imorgon svishar jag till min sista skoldag för i år. Godnatt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sabina

Vilken fin färg och supertjusiga fickor!

Svar: Tack, vad glad jag blir! :) Synd bara att jag var tvungen att klippa bort dem... Men man lär sig av misstagen åtminstonde.
kram!
Siri Andersdotter

2013-12-19 @ 13:05:15
URL: http://kjolhelaveckan.blogg.se
Postat av: Fredrikapåvinden

Men oh så fin den blev Siri!!! Superfin färg, kommer passa dig perfekt! Hoppas du haft en fin jul sötnos!

2013-12-25 @ 12:53:27
URL: http://fredrikapavinden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: