ett gigantiskt kaos av teater

Skrivet den 2013-02-27 klockan 07:20:00
Skulle ni kunna tänka er något bättre? Går den ens att tänka sig en månad i skolan bättre än detta?
Att alla skriker och tjafsar, gör inte de dom ska och stressar för allt är ett enda gigantiskt kaos!
Ändå är det väldigt underbart för vi får spela teater! Vi får göra läskiga dramaövningar där man måste improvisera utan fruktan, ryta och göra grimaser, göra konstiga överdrivna rörelser, eller det försöker vi  iallafall, för oftast slutar det bara med att alla gapskrattar! Och det är ju verkligen inte så dumt det heller.! 
 
Allt blev plötsligt mycket roligare igår också, för jag fick efter ganska mycket fjäsk och lite tjat en annan roll, en större och väldigt mycket roligare roll. Med fler repliker dock...
 
Det roligaste hade ju varit om vi hade satt upp Rocky Horror Picture Show med klassen, föreställ er en liten skolklass som sätter upp en sjuk, underbar pjäs med transvestiter och utomjordingar och där huvudrollerna går runt i underkläder hela tiden!  Och ni som inte har sett den, se den eller lev ett mindre meningsfullt och ej fullbordat liv! 
 
Nu ska vi istället sätta upp en klassiker, En Midsommarnattsdröm istället. 
Kanske även kommer tillbaks med bilder från repetitionerna när vi är lite mer klara, för som jag sa är det kaos. Kaos är förvånansvärt utmattande att vistas i hela dagar. 
 
 
 Här är ett par olika teaterinspirerande foton, själv älskar jag bilden när sandra gapar och ser galen ut, ler varje gång jag ser den.!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: