framåtvändo, ingen återvändo

Skrivet den 2013-07-03 klockan 00:21:00
 
 
 
Här är underbart livfulla Tess! Vi skulle ta någon bild att ha till hennes CV men i extasen över att fota nu när vi nyss färgat håret på Zandra och allt glömde vi bort syftet lite och klädde ut oss, eller i alla fall det var det som var tanken, även om det inte blev så mycket till utklädnad precis och hon ställde sig och rökte på balkongen i solnedgången. Eller hon försökte röka, men får man samtidigt ett hysteriskt skrattanfall så blir det inte så lätt.
Och så var de det där med att färga håret, Zandras hårfärg den gick från rött till mörkbrunt, under tiden som kladdkakan var i ugnen. Framhäver hennes ögon så väldans fint!
 
 
Vi lever i en fin sommarhärlighet, jajamänsann! 
 
  
Vi fotograferade med gulfilter mest hela tiden och känner mig nästan lite trött på det vid det här laget. Zandra påminner mig om Greta i Krigets Unga hjärtan på svtplay som jag hoppas att ni allesammans redan sett, men om inte så gör det bums meddetsamma! Något av det bästa jag sett. Finns kvar 15 dagar till.
Och inte för att hon är speciellt lik på bilden, men känslan finns kvar i bakhuvudet.
 
 
Så efter allt hårfärgande på Zandra så kände jag att varför inte göra något nytt jag också? Och innan jag hann ändra mig klippte jag av en bit av luggen så att det inte skulle finnas någon återvändo, nu var det bara att fortsätta klippa! 
Zandra hjälpte mig med det mesta, ville inte ha en likadan lugg som jag hade när jag var sex och klippte lugg själv för första gången. Och jag säger inte att det inte var fint, för det var det!, men man kan ju inte se likadan ut jämt.
 
 
 
När det är uppsatt liknar jag mamma en hel del, och när jag låter det falla fritt så liknar jag Mia i Pulp Fiction. Inte speciellt dåligt inte! Fast det gäller ju mest bara frisyren i båda fallen. 
 
Jag tycker inte om att fotografera med blixt. Usch. Det tar bort alla fina färger och gör allt fult. Men när jag testade kombinationen av blixt och gulfilter tillsammans, då! Ni kan ju se själva hur fint ljus det blev, fastän solen gått ner för länge sen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: