jag har gjort dem till mina, och dem har gjort mig till sina

Skrivet den 2013-07-03 klockan 08:21:00
 
 
När jag var på pysselhumör för någon dag sedan målade jag om mina nyaste solglasögon. Fast jag är alltid på pysselhumör, så det var väl inget speciellt med just det humöret. Målningens motiv blev det finaste jag vet, eller en av de finaste sakerna jag vet, vita prickar på rött underlag, fantastico!
 
 
De var från början ett HM fynd innan jag gjorde dem till mina. Jag skäms en aning, men HM:s logga syns på bilden här nedan så det är lika bra att erkänna. Så jag gjorde om dem så att ingen kommer att kunna gissa att de från början kommer från HM. Fast det var ju inte anledningen varför jag målade dem, men en bonus blev det allt håhå!
Och det att man kan vika ihop dem tills de är yttepytte små. Smidigt ändå om man inte vill ha dem förstörda i väskan första dagen redan. För om det hade hänt hade det inte varit till min förvåning!
 
 
 Världen är väldigt vacker när man ser den igenom solglasen, lite som ett gulrött färgfilter. Fast samtidigt känner jag mig oerhört förvirrad som om att människorna och gatorna jag ser inte finns i verkligheten, just för att ljuset är så annorlunda från verkligheten i vanliga fall. Men det gör mig inte så mycket att få känna mig bortkopplad från det som är verkligt då och då. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: