dags att stå på egna ben och sluta försöka vara perfekt.

Skrivet den 2013-10-18 klockan 18:14:00
 
 Jag ägnar mig stora delar av livet åt dekoration av kollegieblock och skrivböcker. Alla dessa urklipp som sprider ut sig över hela golvet och ner mellan golvbrädorna, undrar om jag ens kommer att få användning av hälften av dem...
 
 
 
När finger slits av i den röriga väskan kan man alltid klippa ut några röda bloddroppar och rita lite rött på toppen av fingret. 
 
 
 
 
 
Marilyn har äntligen insett en mycket viktig sak. Hon tar på sig lösnäsan och inser att det är dags att stå på egna ben och sluta försöka vara perfekt. Som en uppmaning att läsa varje dag. Jag älskar det, jag förundras så över hur snygg hon är i lösnäsa och sina stora glasögonbågar. Synd att hon inte prövade på den här stilen medan hon fortfarande levde. 
 
 
Och sen har vi det håriga magtrollet med stora öron. Världens gulligaste. 
 
 
 Det här är en hyllning till Rocky Horror Picture Show, en mycket, mycket bra skräckfilmsparodimusikal. Se den så fort ni kan.
 
 
Ett underbart vykort jag hittade i en bokhandel i Paris. Så jäkla roligt. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alicia

ÅÅÅH jag blir så lycklig! Collage är kanske min bästa form av kreativt utlopp. Det kan bli så himla nattsvart och sarkastiskt och självklart och vackert. Skrattar gott åt dessa samtidigt som jag lider. Det är satiriskt på ett så träffande vis. Fint jobbat!

2013-10-28 @ 23:06:25
URL: http://aliciasivert.blogspot.com/
Postat av: H

Så himla najs! Jag ser massa coola kollage och tänker att för tusan det ser ju riktigt skoj ut!

2013-11-05 @ 10:15:26
URL: http://rainbowcreativity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: