den prickiga hängselkjolen

Skrivet den 2013-10-12 klockan 18:13:00
Sypeppsbidrag nummer fem! Äntligen.
Nu i okter månad är det återvinningstema på sypeppen, en mycket bra idé och nu har jag plötsligt fått en massa krångliga projekt igångsatta. Vad sypeppen är för något kan ni läsa här på fina Fredrikas hemtrevliga vind.  
 
 
 
En volangkjol till priset av en tjuga blev till en hängselkjol. En kant av brodyrspets las till också. Nu med återvinning som tema var det ju egentligen meningen att man skulle ha en bild på hur saken man gjorde om såg ut från början, men det har jag inte är jag ledsen. Ni kanske får fantisera istället om denna stora, prickiga vooooooolangkjol. Låter bedårande eller hur? Uuuundrar varför jag gjorde om den.......
 
 
Den här, liksom de flesta av mina andra alster, är sydd mestadels nattetid så hängslena kom att sitta något snett. Men det är en världslig sak. 
 
 
Mycket fin att svänga runt i bland höstlöven. 
Passar perfekt till att inte lyssna på trash metal i (det gör jag i min metaltröja som jag förrvirrat köpte en gång när jag var hungrig och trött, för att den var bekväm. Då insåg jag inte att det var ett bandnamn på den......) och att inte ha på sig när man ska måla om köksluckorna. De ni! 
 
 
 
Sjalen och mössan är också hemmagjorda nu för inte så lång tid sen, men tyvärr inte återvunna så de lämnas ute den här sypeppen. Kameran fotade. Den börjar lära sig nu vid det här laget och håller sig oftast stilla. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrikapåvinden

Men sötnos vad fint! Åh så höstpeppiga bilder! Hängselkjolen blev ju hur fin som helst! Tror nästan att jag måste sy mig en egen hängselkjol. Höstpeppskramar till dig! <3

Svar: Tackar man tackar, vad glad jag blir. Du är en sån glädjespridare Fredrika :D En hängselkjol hade passat dig galant! Hängselkjolar, manchester och sammet, jag säger då det. Inget man kan få nog av! Lite sen med att svara på kommetaren så kan tyvärr inte svara med färgsprakande höstlövskramar till dig, stormen har rivit ner dem från sina grenar.. :( Men du förstår tanken, kram kram! <3
Siri Andersdotter

2013-10-13 @ 18:53:16
URL: http://fredrikapavinden.com
Postat av: sabina

super fin ju!

2013-11-05 @ 18:31:24
URL: http://kjolhelaveckan.blogg.se
Postat av: Wallinskaya

Alltså dina bilder är så himla vackra, med färgerna. Och kjolen är jättesnygg. Synd på att det inte fanns en bild på hur den såg ut från början.

2013-11-05 @ 20:11:25
URL: http://www.wallinskaya.com/
Postat av: Fröken H

Vilka härliga bilder och kjolen blev ju hur fin som helst :)

2013-11-08 @ 21:34:07
URL: http://modemanifest.blogspot.com
Postat av: Stina

Hängselkjol alltså, vad fint.

2013-11-28 @ 09:12:22
URL: http://ob.stin.at

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: