en hallonröd halvcirkel

Skrivet den 2014-04-10 klockan 23:29:00
Ännu en halvcirkelkjol, ännu ett alster i manchestertyg och ännu ett plagg med knappar. Så här kan det bli när man mixar sina favoriter.
 
 
Tänkte mig att detta skulle vara ett bidrag till sypeppen, det känns som att det var alldeles för längesedan jag var med och sypeppade! 
Vad det är för någonting kan ni som fortfarande inte vet läsa här, men kort och gott sagt är det Fredrikas härliga initiativ att skapa en plattform för textilintresserade att inspirera och peppa varandra. Om jag inte räknar helt fel är det nu ett år sedan det startade, och kanske blir det något slags jubileum, vem vet? 
 
 Har någon utav er något ni gjort så var med ni också vetja! Det måste inte vara något stort, kanske något man gjort om eller piffat up. The more, the merrier. 
Under det senaste har vi faktiskt också blivit väldigt många fler, hur gött är inte det? 
 
 
Djupa fickor och blommigt foder i linningen. 
 
 
Tyget är hemfärgat av min fina syslöjdslärare, hade varit svårt att få tag på en sådan färg annars. Jag får nog ta och hejda mig lite nu på syslöjden så att jag inte förbrukar hela manchesterförrådet. Men det är ju bara ett par månader kvar så detta fick väl vara sista gången. 
 
Baksidan, sydd i tre våder med några små skarvar. 
Egentligen borde jag inte ha manchester som ett av mina favorittyg, det är alltid så fruktansvärt knepigt att få tyget att räcka. Hela tiden måste en anpassa sig åt ränderna och åt vilket håll tyget ska vara, mycket besvärligt. Men aldrig att jag tänker göra misstaget att köpa svindyr machester i mängder för att bara få ut något fjuttigt litet alster utav det. Då har jag hellre tusen skarvar överallt! 
 
Nu har jag förresten också äntligen skapat en kategori för allt jag syr, den fick heta "utav sömmar och drömmar". Kanske lite svårttolkat, men ni klarar det säkert. Jag är lite för trött för att ge den ett mindre klyshigt namn. 
 
 
Insidans hemligheter. 
 
 
Nu när jag har denna vill jag aldrig klä på mig ett par grova byxor igen, nej absolut aldrig.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: