födelsedagsbarn och födelsedagsblogg

Skrivet den 2014-04-18 klockan 02:28:00
Årets födelsedag är här. Men ännu är det natt, och hela familjen ligger och sover. Så nu har jag ett par timmar på mig att få fira mig själv ifred, se på en förhoppningsvis ny favoritfilm som jag längtat efter att se superlänge, dricka yogi te och äta knäckebröd med ost och marmelad.
 
Och så ska jag passa på att filosofera om vad jag vill göra detta året, innan nästa födelsedag. Också för bloggens skull, då den fyller år nu samtidigt som jag. Det är en fin tradition, då känns det lite som att vi hör ihop, bloggen och jag. (Skämt åsido.) Men visst är det en fin liten tradition.
 
 
Vi har en liten gemensam önskelista, bloggen och jag, som mest går ut på att vi vill ha mer makeri, mer kreativt skapande i alla former och fler gulliga små besökare. Det blir väl jag som får stå för det jobbet verkar det som. 
 
 
Hoppas att det blir en solig dag. För jag är badsugen. Ett dopp i havet vid den här tiden av året ska vara speciellt nyttiga för förkylningar också har jag hört. Kanske får jag tillbaka min röst då, vem vet vad havet kan göra för mirakel?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: