vår utställning

Skrivet den 2014-03-22 klockan 15:04:00
 
 
Att ha en utställning var Göstas fina idé, så utställningen kallades för Göstas konstdagar.
 
Kändes som vi fick en fin blandning, både målningar, en skulptur, teckningar, installationer och fotografier. 
Jag älskar dem alla, på olika sätt. 
Reporten tyckte det var roligt och lite skrämmande att alla utställare var födda 98 och 99, haha. 
 
Göstas installation,  (Jag glömde att fota de andra två, hoppsan!)
 
Som ni ser ligger här utspritt högar av buss och tågbiljetter, antideppresiva medicinförpackningar fotografier och böcker. Vackert, starkt och modigt, för det är väldigt utelämmnande att göra en installation av det här.  Men bilderna gör den såklart inte rättvis. 
 
 
 
 Annas drake och björnteckning
 Den känns så levande, förstår inte hur hon bär sig åt!
Material: Papier-maché.
 
 
Och hennes björn är helt fantastisk. Pälsen som smälter ihop med marken, och alla dessa små små detaljer. Utan suddigum!
 
 
 
Amandas foton
 
 
Så fina, älskar dem! Var kul att se några av hennes foton, gör så sällan det. Har dött av nyfikenhet. 
Bra kombo också, och i den näst sista fick min kamera vara med på bild. Just den blev stulen när de ställdes ut på biblioteket, ett bra tecken haha! Så fint djup i den tycker jag. 
 
Och denna här under är tagen på Arken, när vi var och såg Frida Kahlo utställningen i köpenhamn! Min omredigering gör den inte helt rättvis, men ungefär såhär ser den ut. 
 
 
 
 
 
 Lisa blev galen av alla vackra konstverk, jag citerar "Nej, alltså, jag borde verkligen inte få gå på några konstutställningar!"
 
 
 Zandras målningar
 

Jag älskar dem, jag älskar dem. Färgerna, känslorna, hela härligheten. Att måla så på känn, att inte ha nåt krav på att göra det realistiskt, önskar jag att jag kunde göra. Då är man inte längre rädd för att förstöra sin målarduk på samma sätt som jag ibland är. Får mig att tänka på det här.
 
Tyvärr så är hon just nu i England så hon fick aldrig vara närvarande på utställningen, vi har lovat att dokumentera allting så att hon kan få se det i efterhand. 
 
 
 
 
Mina egna, Siris teckningar
 
Storasyster, Lillasyster
 
Först hade jag planerat att ha med foton, men jag hade rätt svårt för att bestämma mig.
Blev sen inspirerad av mammas stora blyertsteckningar hon gjorde när hon gick på HDK när jag var liten. Och det kändes skönt att göra något helt annat. Som Amanda och Lisas mamma Tina sa, jag ställer ju ändå ut mina foton hela tiden- på nätet!
Och nu fick jag en chans att göra något annat som jag aldrig blivit klar med utan pressen. Att en tidsoptimist som jag tar på sig ett såhär stort projekt som ska bli klart på mindre än två veckor, samtidigt som jag har skola, nationella prov, intagningsprov inför gymnasiet och andra vardagssaker, och sen klarar det är overkligt! Kanske försummade jag de andra sakerna en aning, men utan såna här saker ibland blir det väldigt tråkigt att leva. 
 
All tid jag haft har jag lagt ner på den, och nu på vernissagen kändes det värt det till hundra procent. Om ingen hade tyckt om den hade det ju inte känts så bra, men alla var så fina och gulliga. Intressant hur alla tolkar dem på olika sätt, och förstår vad jag haft för baktanke utan att jag nämnt det. Om jag hade döpt dem officiellt hade det ju varit en hjälp på traven, men det verkade fungera ändå. 
 
 
 
 Jag har bara använt blyerts och suddigum, inget kol eller några specialgrejer. Det verkade förvåna folk, men jag själv tänkte inte ens på det som ett alternativ. ^^
 
 
Denna heter ingenting ännu, någon som har ett förslag kanske?
Den vita fläcken i mitten är förresten bara en lampa som glänser, var svårt att undvika. 
 
 
 
Den här teckningen är något äldre, och brukar hänga ovanför mitt skrivbord och se på mig.  Den är ett slags inre självporträtt kan man säga. 
 
 
 
 
 
 
Fredrikas teckningar
 
Så väldigt charmiga! Gillar hennes stil mycket. Särskilt förtjust blev jag i denna, håret var så häftigt och sjukt noggrannt gjort. Påminner mig om teckningarna i en av mina favorit barnböcker, Allra käraste syster.  
 
 
 
 
Nedmonteringen av draken inför natten eftersom lokalens golvyta kommer användas under utställningen till andra saker. Men under tre dagar kommer den vara kvar. Så idag, lördag hämtar vi hem våra grejer igen. Jag har saknat dem. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh wow vilka fina bilder du har ritat, verkligen imponerande!!!

2014-03-22 @ 17:36:41
URL: http://fridanyqvist.blogg.se
Postat av: wictoria

fantastiska konstverk, verkligen. och ja, gillade boken skarpt. fylld av fina citat och tycker om sättet den är skriven på bara.

2014-03-25 @ 08:50:18
URL: http://thewhisperingwaves.blogspot.fi/
Postat av: Zandra

Jag dööööör!!! Så jävla fint! Jag vill gråta!!! Allting är ju perfekt! Perfektion på hög nivå! <3 <3 <3 lots of love! ses snart

2014-03-29 @ 20:13:55
Postat av: Patrickidofs

sbobet 168

บริการดีมากครับ พนักงานพูดสุภาพมากๆ ประทับใจมากครับ ไม่เคยคิดจะเปลี่ยนเว็ปเลย มีปัญหาโทรได้ตลอด 24 ชั่วโมง ใช้บริการกับ sbobet7x มาได้สักพัก ไม่มีปัญหาอะไร โปรโมชั่นก็ได้จริง ขอบคุณมากครับ บริการดีครับ ทำรายการอะไรต่าง ๆ ก็รวดเร็ว ขอให้บริการดี ๆ แบบนี้ตลอดไปนะครับ
sbobet7x.com
ประทับใจการฝากถอน บริการได้เร็วดี แม้จะเป็นช่วงเย็นๆ เห็นบอกว่าคนทำรายการเยอะก็ยังรอไม่เกิน 5 นาทีใช้บริการออนไลน์ผ่านหน้าเว็บไซต์ ทั้ง สมัครสมาชิก ฝากเงิน ถอนเงิน สะดวกดี ดีตรงไม่ต้องพูดคุยกับคน ผมชอบมาก มาสมัครแรกๆ ตอนแรกนึกว่าบบริการไม่ดี ไปไงไปมาบริการดีโครตครับ สอนผมตั้งแต่เล่นไม่เป็นและแทงบอลได้จนรวยทุกวันนี้

ผลบอลสด

อัพเดตผลบอลสดๆ ทันเวลาทุกวัน ทุกลีก ไม่ต้องรอนานเหมือนเว็บอื่น มาตรฐานสากล
ดูบอลสด ดูบอลออนไลน์ ดูบอล warp football ลิ้งดูบอล warpfootball บอลสด บอลออนไลน์ ลิงค์ดูบอล ดบอลสด ดูบอลสด youtube ดูบอล ออนไลน์ ดูบอลออนไลน์ cth ดูฟุตบอลออนไลน์ ดูบอลออนไล preview football ลิ้งดูบอลสด ฟุตบอลออนไลน์ wrap football ลิ้งค์ดูบอลสด วาปฟุตบอล link ดูบอล ดูฟุตบอลสด ดูบอลผ่านเน็ต ถ่ายทอดสด ถ่ายทอดสดบอล ดูบอลสดออนไลน์ เว็บดูบอล ดูบอลสด วันนี้ ดูบอลออนไลน์ hd ดูบอลสด youtube มือถือ fดูบอลสด ดูบอลไทย วาร์ปฟุตบอล ดูบอลออนไลน์ฟรี ถ่ายทอดสดฟุตบอล วาปบอล ลิงดูบอล ดู บอล สด ดูบอล cth ดูบอลสด cth ลิ้งค์ดูบอล wap football fดูบอลออนไลน์

ดูบอลสดออนไลน์ฟรี

2017-04-04 @ 19:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: