Svarta vatten

Skrivet den 2013-04-26 klockan 18:10:00
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur mycket jag tycker om de här bilderna. Varje bild för sig förmedlar så oerhört starka känslor, kanske lite svårt att ta in det när de är så många, men det går liksom inte att bara välja ut några stycken eftersom alla bilderna är så bra på sitt sätt. 
 
 
 
Fotografer är Jag, Zandra, Lisa och även Amanda lite om jag minns rätt! 
 
 
 
Ansiktslösa bilder, jag kan ta hur många som helst. 
 
 
 
Det är fantastiskt vad man kan göra för häftiga saker med en kamera. . 
 
 
Jag vill bara fylla väggarna i hela mitt rum med de här bilderna, eller göra en stor utställning. Har som sagt hur många bilder som helst!
 
 
Solglasögon på en kolsvart bild. Classy. 
 
 
 
Det här var inte allt, ni ska få se mycket, MYCKET mer! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi Ska Skapa Minnen Tillsammans

Skrivet den 2013-04-26 klockan 15:46:29
Att det är fredag idag behöver jag nog inte påpeka, de flesta lär vara medvetna om det. Vi ska fira våren och ha en mysig kväll vid brasan några stycken. Med lite gitarr, en bärgsprängare, varma filtar, gott käk och glatt humör ska vi skapa minnen tillsammans. 
 
 
Veckan har varit proppfull med härlig ny musik som jag aldrig lyssnar på förut, solljus mot asfalten och som silar ner genom träden, textiler, äkta sjuttiotals bok om makramé och några hundra utklippra trianglar i papper. 
 
 
 
Såhär kan jag se ut ibland om våren. Tycker att jag är jättelik min gammelmormor och min fina mamma. Det var värst vad jag ger mig själv komplimanger! 

i'm watching you darling from up here

Skrivet den 2013-04-24 klockan 23:17:03
 
Ojojoj så fint det blev! Tisdagsbilder är mina favoriter. 
 
 
 
Zandras orangea hår. Alla ljusblåa blommor i gräset som ser ut som stjärnor. Härligeheter.
 

Idag var en fin dag.

Skrivet den 2013-04-24 klockan 09:34:00
 
Idag var en fin dag. Eller igår rättare sagt.
Jag har gått omkring i mina nya fina bekväma hängsleshorts som jag fick igår av Lisa och Zandra i försenad födelsedagspresent. De var alldeles för gulliga.  
 
 
Alla var så fina idag. Var helt enkelt tvungen att smita iväg på lektionen och knäppa några bilder. Me encanta. 
 
 
 
Och fast det har varit grått ute hela dagen har jag haft en sån fin vårkänsla för allt håller på att börja slå ut
och det är fullt av små vita prickar i skogen som snart slår ut i mängder så fort det blir lite varmare. 
 
 
 
 
 Jag har börjat på alldeles för många stora kreativa och ganska krävande långtidsprojekt den här veckan. Och jag tar ibland tusen bilder på en dag när jag bara redigerar tio. Så nu är det snarare uppe i ... tio tusen, oj herregud! Hoppas jag räknat fel.
  
 
 
Muskelbyggare.
 
 
Zandra hjälpte mig att ta supersupersuperfina foton idag, de ska ni få se mer av. Blir så glad!
Det är så mycket roligare att ta lite mer speciella bilder än att bara ställa sig att fota rätt upp och ner. Fast det är lättare sagt än gjort, som man säger. 
 
Ha det fint!
 
 
 

Födelsedagsbarn

Skrivet den 2013-04-22 klockan 23:22:00

Jag fylle år i torsdags kom jag precis på. Det känns som om det var ganska längesen nu. Typ ganska exakt fyra dagar sen. Som ni inte vet hatar jag verkligen torsdagar, det finns verkligen inger värre och jag minns att jag hade panik över det jättelänge. Födelsedag på en torsdag. Great.


Men iallafall så hade jag planerat den här dagen i flera veckor, för i år skulle jag inte fortsätta att upprepa traditionen att ta första doppet i havet (eller andra, vanligtvis) och umgås med en fin vän och äta födelsedagsmiddag tillsammans på kvällen med en massa god efterrätt. Hur mysigt det än är så hade jag istället bokat biljetter till Urban Cone som skulle spela på Mejeriet, på min födelsedag, så underbart! Sen att jag lyckades bli förkyld, få feber och migrän samtidigt dagen innan, när jag inte har varit sjuk på flera månader tycker jag var väldigt skickligt.


Man blir så glad när man fyller år, alla är så gulliga och skriver och säger en massa fina saker. Och sen alla fina presenter! Att människor kan vara så härligt underbara.


Vi hoppar på bussen utan någon kamera och Zandra börjar resonera med busschauffören om att det är mycket smartare att bara köpa biljett halva vägen för biljetten håller i en timme på kortet. Sen berättar jag för henne att man ju inte egentligen FÅR göra så, men man KAN om man är smart. Vi får åka gratis sen iallafall, han tyckte väl att vi var gulliga. Sen gick Zandra runt och sjöng "en busschauför, en busschaufför, det är en man med glatt humör!" Och då kan man inte låta bli att tycka att hon är underbar.


Sen hoppar Lisa på, och jag ligger i hennes knä och kollar upp i himlen som susar förbi. Det är så fint.

Urban Cone är fantastiska, så mycket härligare att höra och se dem live, skränande musik, bas och människor som dansar och njuter.

Vi handlar frukost påvägen hem till nästa dag och jag köper salt godis, för det är trots allt min födelsedag!

Vi vaknar upp i Malmö och får känslan av att vara utomlands i den slitna smala trappuppgången med gröna fönster och den slitna gröna dörren. Slingerväxterna som växer på gården gör att det blir sådär lite trollskt nästan. 

 

Vi hittar en fjäril i ett fönster och hjälper den ut, vandrar runt i stan sjungandes "I I follow, I follow you, gypsy baby, I follow you" och trampandes på alla kärleks och vänskaps brunnar vi kunde hitta för att öka chanserna till ett lyckligt och kärleksfullt liv.

Vi gick i affärer och köpte färgglada tights, turkosa nagellack och en jeansjacka i en liten second hand butik som var riktigt billig. Åt god mat och åkte sedan hem, nöjda med alltihop.


INVIGNING

Skrivet den 2013-04-22 klockan 17:37:25
Nä! NU ska jag börja blogga på riktigt. Inte bara planera att jag ska göra det. Det kommer att bli sämre än sämst, men ändå bättre än nånsin. HÄRMED INVIGER JAG MIN NYA BLOGG!  - På riktigt.. Eller påå redigt som skåningarna säger.  
 
 
Den här bilden får symbolisera min entusiasm för detta.