du vill allt ska ta slut för att ge det en början, sen du vill att det ska ta slut och ge något annat en början

Skrivet den 2013-08-10 klockan 02:44:00
 
 
 
Det är natt och ögonen glider isär så fort jag fokuserar på något. Om ett tag så börjar vi räkna skoltimmar igen, och det känns både lite läskigt att komma tillbaks igen med allt vad det innebär, och skönt.
Mest för att det är hösten jag längtar efter. Att andas klar luft och gosa ner mig i tjocka tröjor och nystickade ullmössor. Att av vädret tilllåtas ha på sig strumpbyxor och jackor, plocka krispiga äpplen som har blivit våta av daggen i det tidiga solljuset.
 
Och sen när den tidiga hösten har gått förbi kommer vi att börja längta efter sommaren som jag lever i just nu, och bara längta, längta, längta hur länge som helst. Tills dagarna äntligen inträffar och vi kan få ro.
Då vi återigen kan äta vilda körsbär i vidunderligt stora klasar och känna blommorna sticka upp mellan tårna. Och om nätterna ligga ute under den öpnna himlen, belyst av silverljus från månen och stjärnorna. 
 
 
 
 
Men än finns det mer sommarlov att njuta av, malmöfestivalen är på intåg nästa vecka. Och jag har en ryggsäck att sy, för det fanns inga fina kånken när vi tittade i affären. Om jag och mamma hade fått bestämma hade de varit turkosa, orangea, röda, cerisa, ooch gräsgröna eller havsgröna. Synd bara att vi inte gör det då. Men vi bestämmer över sakerna vi syr åtminstonde så jag hade tänkt mig att sy en ryggsäck. Frågan är bara vart man kan hitta ett mönster och ett bra material för lite slitsammare användning. För någon gång ska det bli klart iallafall!  Det måste det. 
 
 
 
Man skulle nog kunna kalla mig för dumskalle ibland som syster min brukar säga, för jag glömde bland annat mitt kära minneskort hos mormor. Men fotografier som dessa också tagna vid ett mormorsbesök någon gång i mars kan ju då titta fram ur sina bortglömda vrår. Jag överlever ju ändå galant. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrikapåvinden

Hihi åh jag skrev precis ett inlägg om att jag börjat längta efter hösten! Trodde jag var den ända! Mönster till ryggsäck tror jag att du kan göra själv, om du kollar hur typ kånken ser ut och sedan tänker du ut vilka mått du vill ha. Tyg borde du kunna fråga efter på typ ohlssons typ. Superhärliga bilder förresten!

Svar: Haha!, vi är nog fler som går med samma tankar... Jo, jag hade nämligen tänkt det också, att kolla på mammas kånken och göra något liknande men nu är jag inte riktigt lika säker längre, finns många mycket snyggare modeller när det gäller ryggsäckar. Nu har man ju chansen så man kanske ska passa på att göra något enastående! Tack för tipsen , det betyder så mycket och det vet du. Mamma tackar ang. bilderna också, likadant den lilla regissören inom mig. :) Kram!
Siri Andersdotter

2013-08-10 @ 19:35:20
URL: http://fredrikapavinden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: