vad sägs om...

Skrivet den 2013-08-02 klockan 21:14:00
Vill ni göra något vettigt så lyssna på Maja Ivarssons, Liv Strömquists, Leo Razzaks, Carolina Neuraths eller Jonas Gardells sommarprat. Det gör jag. 
 
Om ni hellre vill göra något härligt så lyssna på Manhattan med Catpower och sjung med, med någorlunda tydbar ruskig sångröst.
Eller kanske göra något vettigt och intressant som att läsa Zettermarks blogg. Hoppa inte över en enda liten enstaka bokstav utan läs alltsammans om ni vill vara riktigt duktiga.  
 
Jag är nämligen alldeles för inne i mitt smärtsamma migräntillstånd ännu för att kunna underhålla er. 
 Rekommenderar istället att vända er till Nanna Johansson, för henne kan man ej få nog av. 
 
Bild av fenomenala Lisa Ewald.
 

Kommentarer
Postat av: Fredrikapåvinden

Usch och fy för migrän alltså! Jag håller fingrar och tår för att det ska gå över bums!!! Så mycket bar sommartips! Det ska jag kika in!

Och så skulle jag ju berätta att du vann utlottningen från sypeppen #10! GRAAAAAAATTIS!!!! Så fort jag fått din adress så kommer det en liten present farandes till din postlåda! Du kan maila din adress till min mail.

Krya på dig och stora kramar!

Svar: Urk för migrän! Tacka tårna och fingrarna ordentligt för det kändes faktiskt som att det nog hjälpte en del. Mhm, tack vare dessa hjältar slapp jag dö blogg döden. Vad skulle vi göra utan dom?

Och tacktacktacktacktacktackrack! Du ska snart ha ett litet mejl väntandes på dig!
Siri Andersdotter

2013-08-06 @ 00:02:21
URL: http://fredrikapavinden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: