vinterpepplista

Skrivet den 2013-12-09 klockan 16:43:00
 
När jag tänker på vintern tänker jag bara på hur jobbigt det är att det är så mörkt mest hela tiden, att det är kallt, snöigt och halt på vägarna så att man inte kan cykla utan måste åka bil och buss överallt.. Fast på ett sätt tycker jag om den krispiga luften och att himlen är så stjärnklar. Men för att allt inte skulle kännas helt meningslöst så jag skrev en vinterpepplista för mig själv häromnatten. 
 
 
♦ Eftersom tiden då man oftast är hemma har det redan hunnit bli mörkt så kan man ägna mer tid åt foto- och filmredigering istället för att ta nya bilder som jag skulle gjort annars. 
 
♦ En behöver inte känna skuldkänslor för att man inte går ut utan helst vill sitta inne och mysa med en vän, familjen eller kanske en film halva dagen. (Intalar jag mig åtminstonde....) 
 
♦ Man kan frossa i makerier, sticka och virka massvis av vackra ting såsom mössor, örhängen, korgar, lapptäcken och liknande. Ägna sig åt smyckestillverkning och gräva djupt ner i tyglådorna och sy något av alla tyger jag fyndade på loppis i somras. På så sätt blir det plats för nya tills nästa loppissäsong! 
 
Johodå, jag har redan börjat...! Bara några hundra varv kvar...
 
♦ Försöka läsa alla de fina böcker jag köpte i somras på loppisar här och var. 
 
♦ Måla och teckna vackra bilder att sätta upp på väggarna eller knyckla ihop i papperskorgen, ständigt ätandes på julgodis! 
 
 
Vintern är den årstiden då en kan göra något av allt material man samlat på sig eftersom man mest sitter inne och dricker te och kaffe. Det är iallafall min plan. 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrikapåvinden

Åh! Sådär kan jag absolut tänka mig att spendera vintern. Kram på dig sötnos! <3

2013-12-09 @ 17:31:34
URL: http://fredrikapavinden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: