ett gigantiskt kaos av teater

Skrivet den 2013-02-27 klockan 07:20:00
Skulle ni kunna tänka er något bättre? Går den ens att tänka sig en månad i skolan bättre än detta?
Att alla skriker och tjafsar, gör inte de dom ska och stressar för allt är ett enda gigantiskt kaos!
Ändå är det väldigt underbart för vi får spela teater! Vi får göra läskiga dramaövningar där man måste improvisera utan fruktan, ryta och göra grimaser, göra konstiga överdrivna rörelser, eller det försöker vi  iallafall, för oftast slutar det bara med att alla gapskrattar! Och det är ju verkligen inte så dumt det heller.! 
 
Allt blev plötsligt mycket roligare igår också, för jag fick efter ganska mycket fjäsk och lite tjat en annan roll, en större och väldigt mycket roligare roll. Med fler repliker dock...
 
Det roligaste hade ju varit om vi hade satt upp Rocky Horror Picture Show med klassen, föreställ er en liten skolklass som sätter upp en sjuk, underbar pjäs med transvestiter och utomjordingar och där huvudrollerna går runt i underkläder hela tiden!  Och ni som inte har sett den, se den eller lev ett mindre meningsfullt och ej fullbordat liv! 
 
Nu ska vi istället sätta upp en klassiker, En Midsommarnattsdröm istället. 
Kanske även kommer tillbaks med bilder från repetitionerna när vi är lite mer klara, för som jag sa är det kaos. Kaos är förvånansvärt utmattande att vistas i hela dagar. 
 
 
 Här är ett par olika teaterinspirerande foton, själv älskar jag bilden när sandra gapar och ser galen ut, ler varje gång jag ser den.!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i'm eating you all up

Skrivet den 2013-02-26 klockan 21:26:53
 
 
Så fint att den bästa bilden blir när Sandra gapar för att hon inte orkar fota längre och därför gör grimaser för att jag ska tröttna på att fotografera och gå in i värmen istället, haha.! 
 
 
 

DON'T LET ME FALL IN THIS MOMENT

Skrivet den 2013-02-26 klockan 19:58:08
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är så härligt att ha kompisar som man kan använda som modeller, även om de själva inte alltid vill göra som man vill... Det lärde jag mig när jag för en hel dag helt plötsligt bara stod bakom kameran istället för framför den, anledning  var att jag hade fått min nya kamera, annars skulle jag inte missa chansen! 
 
Men det bilderna blev fina iaf, även om alla inte var lika peppade som jag på att fotografera. Underbart fina faktiskt. 
 

introduceringintroduceringintroduceringintroducering

Skrivet den 2013-02-16 klockan 21:59:51
Det nya namnet jag har skaffat på min blogg är skarpare, men också mer jag än det någonsin har varit. 
Hoppas att alla kreativa, världsintresserade, tänkande, egenstilade, konstnärliga och konstintresserade, fotande och filmande människor lockas hit!
 
Och jag ska rekomendera för ert eget bästa att ni ska läsa alla ord i mina kommande inlägg, men det är upp till er om ni vill veta något mer än på bilderna ni ser.!
 
introducering mellan bloggläsare och blogg har nu blivit avslutad! 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet den 2013-02-16 klockan 21:10:09

Mitt första inlägg.