sypeppsjubileum: Parisklänningen

Skrivet den 2013-07-29 klockan 01:04:00
 
 
 
 
Det har blivit dags att vara med på sypeppen igen! Den här gången firas det att den har funnits i tio veckor, (eller jag kanske är så sent ute att detta snarare räknas som nummer elva, men jag har ett bidrag för den med!) och jag hoppas att det kommer att bli oändligt många jubileum framöver, för sypeppen är ingen dum idé inte!  Informationen om den hittar ni här Fredrikas vind.
Hur knepigt det än var så lyckades jag tillslut att få klänningen någorlunda färdigsydd för hand i bilen, men det är några små minisömmar kvar innan den blir perfekt. Hälften av knapparna jag målat med mitt sista cerisa nagellack försvann på vägen mellan mitt rum och Paris, så nyanserna på knapparna skiftar mest lite olika. 
Inte ens när den sprack i sömmen så gav jag upp utan satt och sydde igårkväll stygn för stygn. Tur att jag inte förblev så galen och förbannad efteråt att den blivit färdig åtminstonde.
 
 
 
Tyget är någonstansifrån min mammas gömmor och hamnade i min tyglåda för någon vecka sedan när hon rensade ut. Först vet jag inte riktigt om jag gillade det, men det var något med den speciella färgen och manchestern i kombination som jag tycker är alldeles bedårande. Modellen den är ju inte helt perfekt kan jag ju inte påstå. Inte än iallafal! Den är sydd helt utan mönster, mest på känn och 99% nattetid. Måste faktiskt erkänna att detta är första gången jag sytt en klänning helt från scratch. Men inte precis den sista!
 
 
 
Nu har vi lämnat Paris och resan fortsätter. Bonne Nuit! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrikapåvinden

men alltså åh så fint! Blir så glad att du är med trots alla motgångar! Och älskar klänningen!!! Det ser ju ut som att du har sytt både en och annan klänning här i livet. Bra början alltså! Hoppas att Paris var underbart och att resten av resan också blir fantastisk! KRAM!

Svar: man tackar man tackar! :) Glad att jag fortsatte kämpa med den, satt och sydde knapphålen för hand i kolmörker i bilen, och tillslut så blev den ju ändå färdig! (nästan iaf). Paris var härligt och lärorikt, när min migrän är över ska jag berätta mer.. ;) Hoppas du har det fenomenalt på urkult! lyckades inte ta mig dit detta året, men nästa kanske, vem vet! Kram!!!
Siri Andersdotter

2013-07-29 @ 23:19:23
URL: http://fredrikapavinden.blogg.se
Postat av: Miranda

Fantastiskt fin klänning!

Svar: åh, så fantastiskt fint att du tycker det! Bra att du är tillbaks från semestern nu, har saknat dina bloggkreationer. hoppas du hade det alldeles tokigt och underbart, kram!
Siri Andersdotter

2013-08-18 @ 23:20:53
URL: http://ovanligflicka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: