it's the time of the season

Skrivet den 2013-06-25 klockan 00:19:00
När sommarlovet börjar med tårtkalas och bad i ett vattenhål full med slingerväxter och blommor som flyter i sjok på ytan, när det första vi gör när vi kommer hem är att måla hela oss med vattenfärger på en filt ute i solen, då kommer det säkerligen bli ett härligt och magnifikt sommarlov! 
 
 
 
Här i bänken satt vi mest hela avslutningen, och allt var precis lika fotogeniskt i verkligheten som på bilden.
 
 
 
 Vi spatserade emot tårtkalaset som skulle hållas på en äng en bit ifrån. Och skolavslutningen höll på som väntat, betygsutdelning och farväl, allt under den stekande solen. 
 
 
 
 
 
 Vi ser två huvuden sticka upp ovanför vattenytan jag och Lisa, och även fast vi tvekar en aning så hoppar vi också i. Vi simmar bland blommorna som flyter på ytan och ser på alla människor som står finklädda och kollar på när vi plaskar omkring. När vi då sedan går upp på land igen, då ska ni se att kläderna våra inte ligger kvar där vi la dem senast. Och de som vågar sig fram för att hämta dem, flyttar våra kläder ännu längre ifrån oss, men efter en alldeles för lång stund får vi tillbaka dem. Lite roligt ändå, även fast jag inte riktigt vill erkänna det. Jag blev mest arg istället. 
 
Dagens äventyr fortsatte, men om jag presenterar alltihop samtidigt tar allt det roliga slut direkt. Och det ska vi inte låta ske så lätt inte! Så det får vänta. Min dator har segat ihop sig lite i sommarvärmen, men det ska snart vara fixat hoppas jag. 

Kommentarer
Postat av: Gsson

Fan vad snygg man var.

Svar: Ohja! , vilken bra beskrivning :) hoppas för ditt bästa att det inte var någon ironi inblandat.
Siri Andersdotter

2013-06-28 @ 23:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: