sju dagar i lissabon

Skrivet den 2013-10-14 klockan 22:41:29
Jag är lite överextalherad fast med en känsla av orimlighet därför att de sista detaljerna planeras just nu för min prao. Som jag ska göra i Lissabon där min min kära moster bor, hos hennes kille som är frilansande fotograf och som jag bara kan prata engelska och spanska med. Döda mig, det kommer att bli underbart spännande, resa själv med flyg och se och göra en massa saker och mysa med min fina moster.  Biljetterna är bokade och om ett par veckor är jag iväg! Jag förstår knappt att jag faktiskt ska åka, det har alltid varit en orimlig lyx som man bara kan drömma om. 
 
 
 
Är också intressant att resa dit eftersom Portugal är ett av de hårdare drabbade länderna i eu-krisen, och där händer mycket just nu, stora protester och liknande. Blir nog åtminstonde ingen fotografering av skogsbränder för den säsonger tycks vara över där nu, men ett äventyr är det allt. 
 
 
 
 
Någon som vill följa med i handbagaget? 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: p h o t o g r a p h y b y siri

åååh vad kul det låter! jag praoade faktiskt också i Portugal (Lissabon) hos mina släktingar, tyvärr var det inte så lyckat då de har många barn och min uppgift var att leka med barnen 24/7 vilket gjorde att jag inte hade tid för något annat och knappt fick se något mera än deras bakgård typ haha.. men är säker på att du får en jättefin resa! kram

2013-11-08 @ 20:33:20
URL: http://sirilinden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: