Sätter feminismen på dagordningen!

Skrivet den 2013-09-21 klockan 23:48:00
 
Vårt lilla feministgäng,  vi tog för ett tag sedan på oss uppdraget att pynta den ganska stora vita lokalen där F! festen skulle hållas, ett år innan valet.  De som hade varit där gav intrycket av att lokalen var alldeles ENORM, och förberedde därför ganska mycket saker att sätta upp i väggar och tak. Men den visade sig vara alldeles lagom, och det blev mycket bättre än vad jag hade trott, med hjälp av lite vimplar, plastblommor, en ryggsäck fylld med ljuslyktor, många paket häftmassa och tejp, ljusslingor, ballonger och girlanger, lite murgröna, rönnbär och orangea höstlöv här och var, utklippta bokstäver och tillslut också massa människor med härligt humör. Det blev riktigt mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
Programmet bestod av en del artister, tal och en ståuppkomiker som verkligen fick mig att dö av skratt. 
Bland annat besökte Tiffany Kronlöf oss, The Banadettes och Gudrun Schyman höll tal som inledning av alltsammans. 
Kändes lite märkligt att se Tiffany sjunga och Gudrun stå och hålla tal där med en av mina plastblommor i bakgrunden och min kära ljusslinga jag fick i födelsedagspresent när jag fyllde åtta. Det blev inte så opersonligt som annars när du ser en artist eller liknande. 
 
 
 
Det var så otroligt peppande och roligt att vara med, och även om det var väldigt uttröttande och gav mig migrän i några dagar så var det absolut värt det. 
 
 
The Banadettes som ni kanske har hört talas om, var skäggruskande glädjespridare och jag fångade det mesta på film. Sånt man kan ta fram och skratta till när man känner sig ledsen. Tack för en fantastisk kväll! Och dag, alla ni kämpande dekoratörer, organisatörer, tekniker och liknande. Det gjorde vi bra! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: