gröna gosiga älsklingar

Skrivet den 2014-02-05 klockan 19:15:00
Åh, älskade tights! Ett av mina absoluta favoritplagg (efter klänningar, koftor, jackor och sånt). Alltid lika gosiga. Och om man lyckas med att rita mönstret bra, så är de väldigt lätta att sy också! Går på en kväll alltihop, rita mönster, klippa, sy och finjustera. Den här gången blev de riktigt bra, sitter precis så som jag vill ha dem. Kanske lite för korta längst ner vid fötterna med det är bara en småsak. 
Älskar tyget, tänker att de är som mossa. 
Fast det var långt att åka till stoff och stil, men det var så värt det. Vilket paradis. Fast det var ganska dyrt att vara i paradiset dock. 
Men just den krossade sammeten är ofattbart billig, så det passade jag på att köpa mycket av. Ska bli till ett par tights till lillasyster och kanske också en liten klänning eller tunika om det räcker. Längtar så  tills jag har tid att göra allt som jag håller på och planerar. 
 
 
Det här är mitt sypeppsbidrag till sypepp nummer 19! Det är så roligt att se allt fint folk har med, och nu finns en facebooks grupp också där man frågar varandra om råd och annat. Som de flesta av er läsare redan vet är sypeppen en fantastisk grej som Fredrika har på sin blogg där alla som syr och handarbetar ska inspirera och peppa varandra. Var med ni också om ni har något ni själva sytt, det behöver inte vara nåt stort, det kan vara något man sytt om eller så. Ni kan läsa om det här hennes härliga blogg
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: