Backafestivalen

Skrivet den 2014-07-18 klockan 23:34:27
 
  Jag besökte förstås Backafestivalen förra helgen, där vi för det mesta ägnade oss åt att äta underbart god mat, dansa, prata och mysa tillsammans. 
 
I soluppgången vaknade vi plågsamt varma i tälten och gick ner till vågorna för att bada, och detta året lyckades vi minsann att komma i tid till yogan en morgon. Jag och Lisa fick pröva på acroyoga - yogaövingar som man gör två och två. Väldigt skoj och peppande, och bra att kunna hjälpa varandra att sträcka sig ännu lite längre fram eller så. Tänker mig att det är bra när man har svårt med motivationen, vilket jag absolut har. Då kan man ju göra det till en fin grej ihop och peppa varandra som sagt. 
 
 
 
 
Första kvällen dansade vi till Sallyswag, härligaste bandet! De var så otroligt gulliga, en av de sa att hon aldrig hade stått på en scen där man kunde se havet och att det var så fint. Hon såg kanske inte fullmånen bakom henne, och alla stjärnor omkring, men havet var tillräckligt för att trollbinda henne. 
 
 
Eftersom det är valår i år hade festivalen tagit ställning något mer än förut, The Banadettes uppträdde, Cleo och Kristina Amparo, Emil Jensen, sm-vinnare i poetry slam, ståuppkomiker, Tant Parant och andra folkmusiker, ett band som spelade musik av Django Reinhardt och ett par riktigt ösiga och dansanta band. Folkmusiktältet blev det inte så mycket av tyvär, och även om jag längtat mycket efter det så var det fint med lite variation. 
 
På campingen satte vi upp tälten i en ring och det kändes som om vi hade vår lilla egna tältby, avskild från resten av världen. 
 
 
 
Några foton på artister blir det inga, kameran fick inte följa med på sånt. Fotografera kan en ju göra när man vill, men dansa barfota till livemusik brukar vara lite svårare att få till. Men åh! Så snygga de var i det färgglada scenljuset med rökmaskinsdiset omkring, Cleo och Kristina Amparo, och Sallyswag. Fullkomligt magiskt. 
 
 
 
 
 
Sista natten sov jag ett par timmar i mitt tält och vaknade med vattenpölar omkring mig. Köpa billiga dåliga tält gör vi aldrig igen. Bäst hade det ju varit att sy ett eget! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Miranda S

Hej, äh nu när jag ser bilderna så önskar jag att jag var där. Men jag velade så otroligt mycket i år. Dessutom tyckte jag att det var lite dyrt. Men jag är glad för alla andras skull att det blev så fint i år med. Bilderna är fantastiskt fina.
Många kramar!

Svar: Åh, önskar så att du varit där! Hade varit så fint. Nu när det var jubileum och allt och var lite extra speciellt var det ändå värt pengarna. Men om en nu vill ha några pengar över under sommaren kan en ju alltid vara volontär såklart! Kanske till nästa år så? :) Massor av stora kramar! Tack för bildkritiken :)
Siri Andersdotter

2014-07-19 @ 11:43:38
URL: http://ovanligflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: