urklipp och inklipp

Skrivet den 2015-05-03 klockan 14:27:59
 Jag har sysslat en del med collage det senaste. Försökt i anda med Alicias sakmakarutmaning som hon tog upp för ett bra tag sen, att inte spara på det bästa till sist. Att köra på, roffa åt sig, tänka att more is more, att inte bry sig om resultatet när processen är det viktigaste. Att bara ha roligt helt enkelt. 
 
 
Här har vi ett fågelsnår i djungeln där barnen krupit in . 
 
Skogens vatten, sjö och dimma. Mamma blev efter lite tjat innehavare av detta collage på sin födelsedag. Och sedan till höger, en varning, ett hot eller en prokrastinerings-förebyggare. 
 
 
 
 Barn som surfar på kometen. 
 

Kommentarer
Postat av: Daisy

De här collagen är VÄRLDSBÄST!!

Svar: Tacktack! Kul att du gillar dem!
Siri Andersdotter

2015-05-03 @ 20:40:21
URL: http://vinylbrus.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Är det bara från vanliga tidningar du hittar alla bilder?

Svar: Det är verkligen lite allt möjligt! Tycker dock att vanliga dagstidningar ibland inte blir så snyggt då de är ganska gråa. Brukar fynda gamla magasin på loppisar och second hander ibland, de är ofta mina favoriter. Och så samlar jag på mig olika broschyrer och häften. Och så räds jag inte att klippa i Filter tidningen tillexempel haha. Allt ska offras för konsten!
Siri Andersdotter

2015-05-03 @ 20:41:08
Postat av: Alicia

Wooooooooooooow!!! ÄLSKAR collage och älskar att du antar utmaningen! Det har varit så himla svårt men alltså har verkligen lärt mig apmycket och blivit tusen bättre på bara det dryga år som gått. Behöver dock öva på att inte köpa nytt material, men sparar i alla fall inte på allt det finaste längre utan använder använder använder. Nu blev jag galet collagesugen!

2015-05-08 @ 14:13:27
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail-adress : (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar: